Over het congres

Wat?

Op donderdag 6 juni 2019 organiseert Entopic samen met Kirsten Jassies de zevende editie van Congres Instagram & Facebook Marketing.  

Wil je als online professional in één dag leren hoe je sneller kan groeien met de inzet van Instagram en Facebook? Dan is dit congres voor jou. Fris je kennis op met de nieuwste trends, beste cases en experts uit het vakgebied

 

Wat kun je verwachten?

Het programma bestaat uit drie (inter)nationale keynote sprekers en drie rondes van vier verschillende breakoutsessies waar je uit kan kiezen. A-merken en specialisten presenteren hun cases, maar ook minder bekende organisaties laten je zien hoe je Instagram en Facebook effectief kan inzetten. 

Locatie

Het congres vindt dit jaar voor het eerst plaats in Amsterdam, in het theater van OBA Amsterdam. We starten op de zevende verdieping. Bij binnenkomst kun je dan het beste de lift aan je rechterhand gebruiken.

Adres:
Oosterdokskade 143
1011 DK Amsterdam

De locatie is goed te bereiken met het OV of eigen vervoer. Voor fietsers is er naast de OBA een ondergrondse, bewaakte fietsenstalling. Je auto kun je parkeren in Parking Centrum Oosterdok, bereikbaar vanaf de ring A10.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte