Over het Congres 

Donderdag 6 juni 2019, Jaarbeurs Utrecht
Wil je ook in één dag leren hoe je sneller kan groeien met de inzet van Facebook & Instagram? Dan is dit Congres voor jou. In één dag leer jij van meer dan 20 topsprekers hoe je meer zakelijk resultaat kan boeken. Het Congres Facebook & Instagram Marketing is een initiatief van Entopic en Likeconomics  

Voor wie is dit congres?

Het Congres Facebook & Instagram Marketing is bestemd voor iedere professional die meer zakelijk resultaat wil boeken met de inzet van Facebook en Instagram. De ontwikkelingen op dit gebied volgen elkaar razendsnel op en daarom kan je op dit toonaangevende evenement in één dag jouw kennis vergroten.

Waar bestaat het programma uit?

Het programma bestaat uit 3 internationale keynote sprekers en 4 rondes van 5 verschillende breakoutsessies waaruit je kan kiezen om zo een persoonlijk programma samen te stellen. Grote merken komen hun cases presenteren, maar ook minder bekende organisaties laten zien hoe je Facebook & Instagram effectief kan inzetten. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. Facebook & Instagram advertising, effectieve content, social video, chatbots, influencer marketing, sales funnels, growth hacking en tools.

Hoeveel bezoekers komen er?

Het Congres Facebook & Instagram Marketing wordt dit jaar voor de zevende maal georganiseerd in Supernova in de Jaarbeurs Utrecht. De afgelopen edities trokken allemaal meer dan 400 bezoekers – dat aantal verwachten we ook dit jaar weer.

Wat is de locatie van het Congres?

Het Congres vindt op donderdag 6 juni 2019 plaats bij MediaPlaza in de Jaarbeurs Utrecht. Het adres is Croeselaan 6, 3521 CA. Deze locatie is uitstekend te bereiken met het OV of eigen vervoer. Het Congres begint om 9.30 uur (inloop vanaf 8.30 uur) en duurt tot 16.30 uur. Koffie, thee, versnaperingen, lunch en afsluitende borrel zijn allemaal inbegrepen in de prijs.

Impressie 2017

Wat is de toegangsprijs?

De huidige early bird toegangsprijs is € 150,- excl. BTW.  Bekijk onze aanmeldpagina voor meer informatie.

Meld je nu aan!

Wil je ook in één dag leren hoe je sneller kan groeien met de inzet van Facebook & Instagram? Wacht dan niet langer en meld je vandaag nog aan voor het Congres Facebook & Instagram Marketing 2019.

Neem contact met ons op