Sponsors & Partners

De realisatie van dit congres is niet mogelijk zonder de hulp van onderstaande sponsors & partners.

PauwR Digital Marketing

PauwR helpt Nederlandse bedrijven en organisaties met een jaarlijks advertentiebudget van 50.000 tot ca. 5 miljoen euro om succesvol de transformatie te maken naar digitaal adverteren. Dit resulteert in minder verspilling van mediabudget en betere resultaten van hun campagnes.

Geheim van de Smith

Geheim van de Smith is een no-nonsense social marketingbureau dat merken online samenbrengt met echte mensen. Zij zorgen ervoor dat de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste personen terecht komt – waar marketing in essentie over gaat. Geheim van de Smith is gevestigd in Alkmaar en voelt zich thuis in elke fase van de klantreis, van merkbekendheid tot social selling.

 

Yune

Yune is een ambitieus en snelgroeiend content marketing bureau met sterke ankers in social media en online video. Zij helpen grote merken als ANWB, Albert Heijn, BMW, Miele, Stabilo, Zilveren Kruis en Praxis online aan een sociaal gezicht, en wakkeren de conversaties aan met engaging content en creatieve campagnes. Yune is onderdeel van IPG Mediabrands.

Pym

Pym geeft online marketingadvies voor een vast laag bedrag per maand. Zij helpen om tijd te besparen en om verspilling van mediabudget te voorkomen in de razendsnel veranderende wereld van digital marketing. Het schaap met de vijf poten bestaat niet, maar Pym is de vijfde poot voor marketeers die zichzelf verder willen ontwikkelen.

Online Business Media

Online Business Media is met een zeer divers team van alle markten thuis in de online marketing. Hun kennis en expertise ligt op het gebied van social media marketing, met een focus op Facebook en Instagram. Zij helpen organisaties met de keuze voor de juiste strategie en bieden uitstekende operationele ondersteuning voor concept, creatie en advertising. Content en campagnes worden in-house gemaakt door hun studio. Deze designers zijn het verlengstuk van jouw organisatie als het gaat om content creatie en activatie. De advertising specialisten weten hoe en waar ze jouw doelgroepen moeten bereiken en de projectmanagers monitoren en maken begrijpelijke analyses.

 

Freelancefirm

Bedrijven hebben steeds meer behoefte aan specialistische online kennis en flexibele inzetbaarheid van arbeidskrachten. Voor hen is in 2006 Freelancefirm opgericht. Dit bureau heeft een passie voor online media en haalt werkplezier uit een succesvolle samenwerking tussen de freelancers en professionals in hun netwerk en hun opdrachtgevers. Als bemiddelaar vinden zij persoonlijk contact erg belangrijk, want de juiste klik, het meedenken en de oprechte aandacht maakt vaak net het verschil.

 

StoryTEQ

StoryTEQ helpt merken om persoonlijk en relevant te zijn in hun online video marketing. We doen dit vanuit ons dynamic video platform en onze voorliefde voor online video.
Onze diensten zorgen voor een betere emotionele verbinding tussen merken en consumenten, wat resulteert in meer resultaat uit je online video marketing.

 

Meld je nu aan!

Wil je ook in één dag leren hoe je sneller kan groeien met de inzet van Facebook & Instagram? Wacht dan niet langer en meld je vandaag nog aan voor het Congres Facebook & Instagram Marketing 2018.

Neem contact met ons op